Apartament 2 camere de vanzare in Floresti ID 5724

Pret:
44 900 EURO negociabil
Pret/mp:
1 069 EURO/m2
Nr. camere:
2
Etaj:
3/4
Bloc Nou:
da
Anul constructiei:
2019
Finalizat:
da
Data finalizarii:
2020
Suprafata utila:
42 m2
Balcoane:
1 (9 mp)
Localitate:
Floresti
Adaugat in data:
03-06-2020
Actualizat in data:
19-06-2020
Vizite oferta:
5813

Dotari imobil

Bucatarie:
1
Bai:
1
Parcare:
da-CF / Inclusa
Beci:
nu
Finisaje:
Ultrafinisat
Mobilat:
da
Utilat:
da
Constructie:
Caramida
Beton
Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Lavabil
Usa antiefractie
Usi interioare
Cablu TV
Internet
Centrala termica
Contoare gaz
CF

Descriere imobil

O locuinta stilata, ce prezinta un joc al contrastelor in privinta amenajarii, personalizata atat prin finisaje, cat si prin mobilier, situata in Floresti, in zona Tera, intr-o locatie nou-dezvoltata, cu drum asfaltat.
Apartamentul ofera mai multe avantaje; un avantaj ar fi pozitionarea la etaj intermediar (3/4) intr-un bloc nou cu lift. Asadar, acesta fiind un apartament calduros, oferind confort si beneficii.
Suprafata utila este de 42 mp + 1 balcon deschis de 9 mp.
Organizarea spatiului este bine gandita: desi este un apartament mai micut, delimitarea incaperilor si amenajarea transforma acest imobil intr-o locuinta cocheta si stilata.
Living-ul si bucataria sunt un open space, dar sunt frumos delimitate; fiecare zona dispune de finisaje moderne, mobilier personalizat, dar si de elemente decorative.
Bucataria este eleganta prin alegerea nuantelor finisajelor, dar si al mobilierului: combinatiile de gri, alb, negru si lemn sunt alegerea perfecta.
Albul reprezinta clasicul, dar care in combinatie cu lemnul ofera caldura bucatariei.
De asemenea, o bucatarie inchisa ofera un aer sofisticat, iar in combinatie cu plantele si cu cateva accente de culoare (galben, mustar, albastru) ofera o nota exploziva incaperii.
Bucataria este complet echipata cu toate electrocasnicele; acestea fiind incorporate, astfel incat sa fie un spatiu cat mai bine organizat.
Living-ul este complet mobilat, dar piesa de rezistenta este canapeaua colorata. Aceasta piesa de mobilier in culoarea galbena pune accent pe estetica. Este o culoare indrazneata ce evidentiaza stilul amenajarii.
Dormitorul - locul odihnei si al relaxarii nu se lasa mai prejos ! Nuantele alese sunt linistitoare si corect alese. Dispune de mobilier de dormitor: pat matrimonial, dressing, noptiere.
Baia - ultrafinisata si ultramoderna; combinatiile de finisaje si nuante pun in evidenta frumusetea design-ului ales. Nuantele deschise ofera luminozitate, iar in combinatie cu lemnul ofera o ambianta placuta si linistitoare.
Dotari: centrala termica, calorifere, geamuri termopan, usa antiefractie, usi interioare.
Finisaje pereti: faianta, vopsea lavabila.
Finisaje podele: parchet, gresie.
Utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, TV cablu.
Pretul include loc de parcare cu CF.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata.

Opinia agentului

" Accentul pe un design cat mai placut, notele sofisticate si combinatiile explozive reprezinta reteta perfecta pentru o locuinta superba. Apartamentul se evidentiaza prin atentia la detalii, prin ambianta oferita, dar si prin mobilierul ales.
Cu siguranta este o locuinta ce te indeamna sa ii treci pragul si sa vrei sa iti petreci timpul intr-un mod cat mai placut si cat mai confortabil ! "

Folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta

*Nume si Prenume:
*Telefon:
*Email:
*Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Secretariat
Persoana de contact: Secretariat
Telefon: 0742/130130 0264/333147
Fax: + 40 264 333 147
Email: office@axaimobiliare.com
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, nr. 19