Apartament 3 camere de vanzare ID 5106

Pret:
57 900 EURO negociabil
Nr. camere:
3
Etaj:
2/3
Bloc Nou:
da
Finalizat:
da
Data finalizarii:
2019
Suprafata utila:
61 m2
Balcoane:
1 Finisat
Zona:
Profi
Strada:
Sesul De Sus
Adaugat in data:
15-04-2019
Actualizat in data:
22-06-2022
Vizite oferta:
7472

Dotari imobil

Bucatarie:
1
Bai:
1
Parcare:
da-Inclusa in pret
Beci:
nu
Decomandari:  
Decomandat
Finisaje:
Ultrafinisat
Mobilat:
da
Utilat:
da
Constructie:
Caramida
Beton
Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Lavabil
Usa antiefractie
Usi interioare
Cablu TV
Internet
Centrala termica
Contoare gaz
CF

Descriere imobil

Rafinament, stil, eleganta = reteta completa pentru acest apartament ultramodern cu un design personalizat, avand accente de culoare pentru a exprima o ambianta placuta, primitoare, linistitoare, dar si fresh in acelasi timp.
Un apartament complet mobilat si utilat, situat in Floresti, in zona strazii Sesul de Sus, intr-o vila cu 7 apartamente, foarte aproape de Profi si statia de autobuz. Locatia este ideala pentru familii si cupluri, dar poate fi ideala si pentru investitie.
Pozitionare: imobil pozitionat la etaj intermediar (2/3), intr-o vila cu apartamente, finalizata in 2019. Fiind pozitionat la etaj intermediar, acest imobil este calduros.
Suprafata utila este de 61 mp + 1 balcon deschis; fiind compartimentata intr-un living, 1 bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie.
Living-ul - rafinat si vesel, ce pastreaza un echilibru al starilor; este zona perfecta pentru a-ti petrece timpul intr-un mod cat mai placut; nuantele si tonurile neutre ofera liniste, iar petele de culoare (albastru, galben si turqoise) ofera dinamism. Mobilierul este in concordanta cu finisajele; spatiul este foarte bine organizat datorita amenajarii bine gandite. Corpurile de iluminat pastreaza acelasi registru stilat, iar piatra de pe perete ofera un detaliu pretios cadrului.
Bucataria - foarte cocheta prin combinatia de gri-lemn-alb; o combinatie ce va fi mereu la moda. Mobilierul este realizat la comanda, fiind personalizat pe spatiu, electrocasnicele sunt incorporate in mobilier, astfel incat sa fie un spatiu cat mai bine organizat. Bucataria este spatioasa si dispune de cateva detalii "moderne" : chiuveta incorporata in blat sub geam, plintele folosite la finisarea tavanului, un perete mai colorat, decoratiunile folosite, corpul de iluminat simplu, dar de efect.
Dormitoarele - finisate in nuante pastelate, exprimand liniste, asortate cu mobilierul alb ce exprima prospetime si modernism, creeaza cadrul ideal pentru o zona de odihna perfecta. Dormitoarele dispun de paturi matrimoniale, noptiere si dressing-uri. De asemenea, totul este amenajat in acelasi registru, pastrand tematica.
Baia - un loc de relaxare perfect; faianta tip lemn ce imbraca cada este vedeta amenajarii in acest spatiu. De asemenea, lavoar-ul pe blat, corpul de baie suspendat, faianta gri si gresia antracit ofera o nota ultramoderna incaperii.
Dotari: centrala termica, calorifere, geamuri termopan, usa antiefractie, usi interioare.
Finisaje: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, piatra.
Utilitati: electricitate, apa, canalizare, gaz.
Se vinde mobilat si utilat.
Pretul include 1 loc de parcare.

Folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta

*Nume si Prenume:
*Telefon:
*Email:
*Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Secretariat
Persoana de contact: Secretariat
Telefon: 0742/130130 0264/333147
Fax: + 40 264 333 147
Email: office@axaimobiliare.com
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, nr. 19